Ramen en deuren Destelbergen

Schuiframen • Schuifdeuren • Vliegenramen • Vliegendeuren • Rolluiken • Zonwering

Ramen en deuren Destelbergen

Bent u op zoek naar een specialist in ramen en deuren regio Destelbergen? Of bent u enkel op zoek naar schuiframen of schuifdeuren? Dan zit u hier op juiste website. Wij werken met ramen en deuren in aluminium en kunststof (PVC). We maken ook vliegenramen en vliegendeuren op maat en we voorzien u van perfect geplaatste rolluiken en zonwering zoals screens, zonneschermen, verandazonwering en verticale zonwering.

Gaat u renoveren regio Destelbergen Dan raden we u ook even aan om te kijken of u in aanmerking komt voor premiesHeet u interesse in een gratis offerte? Contacteer ons, wij komen bij u langs of we nodigen u uit in onze toonzaal. We bespreken uw wensen en u krijgt een vrijblijvende en getailleerde offerte op maat.

Aluminium ramen en deuren Destelbergen

Aluminium staat gekend als een enorm sterk materiaal. Ramen en deuren in aluminium zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een matte of glanzende uitvoering. Het vergt weinig onderhoud en gaat levenslang mee zonder in te boeten op kwaliteit.

PVC ramen en deuren Destelbergen

PVC is eveneens een veelgebruikt materiaal bij ramen en deuren. Het vergt weinig onderhoud, werkt isolerend en is goedkoper dan aluminium. Mettertijd kan er verkleuring voorkomen. Kies daarom altijd voor kwalitatieve kunststof of PVC.

Gratis offerte ramen en deuren Destelbergen

Schuiframen & schuifdeuren Destelbergen

Net zoals bij ramen en deuren moet u voor uw schuiframen en schuifdeuren kiezen tussen aluminium of PVC.

Als het budget het toelaat, raden we steeds aluminium aan. Dat wil niet zeggen dat kunststof een slechte keuze is. PVC wordt veel gebruikt, alleen moet er goed gekeken worden naar de kwaliteit van de kunststof.

Wij kunnen schuiframen en schuifdeuren plaatsen bij nieuwbouwwoningen, maar ook bij de renovatie van uw veranda kunnen we schuiframen en schuifdeuren integreren in uw bestaande veranda.

Gratis offerte schuiframen en schuifdeuren Destelbergen

Vliegenramen & vliegendeuren Destelbergen

Iedereen kent dit vervelende fenomeen wel: in de zomer geniet je van het mooie weer. Ramen, deuren en veranda staan open en dan komen die vervelende vliegen, muggen en andere insecten zomaar binnen zonder toestemming…

Gelukkig kunnen we daar wat aan doen met onze vliegenramen en vliegendeuren.

Wij maken vliegenramen & vliegendeuren op maat. Onze vliegenramen & vliegendeuren zijn geschikt voor diverse raamprofielen. De verschillende types montages, kleuren en materialen kan u zelf bepalen.

Gratis offerte vliegenramen Destelbergen

Rolluiken Destelbergen

We bieden u verschillende mogelijkheden, types en kleuren aan qua rolluiken: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken die manueel en/of elektrisch bediend kunnen worden, maar allereerst moet u  hier ook weer kiezen tussen aluminium of kunststof (PVC).

Gratis offerte rolluiken Destelbergen

Zonwering Destelbergen

Genieten van het weer wilt ook zeggen dat u zelf kan bepalen wanneer de zon vol mag binnenschrijnen en wanneer u graag de temperatuur een beetje laat afkoelen in uw woning of veranda.

Wij bieden u diverse mogelijkheden qua zonwering:

  • Zonneschermen
  • Screens
  • Verticale zonwering
  • Verandazonwering

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Ramen en deuren Destelbergen: wilt u een gratis offerte of wilt u onze toonzaal bezoeken?