Overkappingen – Terrasoverkapping – Carport – Blankenberge

Overkappingen Blankenberge

WOLFAERT is dé referentie in regio Blankenberge als het aankomt op overkappingen zoals terrasoverkappingen of carports. Wij maken alles op maat in aluminium (ALU) of kunststof (PVC).

Er zijn diverse mogelijkheden om uw terrasoverkapping of carport af te werken: volledig open, deels gesloten, volledig gesloten, met deuren, met schuifamen, volledig geautomatiseerd of manueel, …

Terrasoverkapping Blankenberge

Wat is een terrasoverkapping in feite? Het is een overkapping (of dak) voor uw terras dat nu volledig open is. Door te kiezen voor een terrasoverkapping kan je het hele jaar door genieten van je terras. Hoe je het zelf afwerkt, bv. volledige of gedeeltelijke overkapping langs de zijkanten, is volledig volgens wens. Het resultaat is dat u een goedkoper alternatief heeft dan een veranda te laten bouwen, en toch kunt u door uw terrasoverkapping genieten van een veranda.

Overweegt u een terrasoverkapping voor uw woning in regio Blankenberge? Dan zit u bij WOLFAERT aan het juiste adres. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in betaalbare terrasoverkappingen op maat.

Carport Blankenberge

Een carport is in feite hetzelfde als een terrasoverkapping. Alleen met dat verschil dat de overkapping tegen een muur komt te staan of dat er volledig los van de woning een carport overkapping wordt geplaatst. Een garagebox zeg maar. Een carport kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met een poolhouse of tuinhuis op maat.

Wederom heeft u voor een carport op maat de keuze tussen ALU en PVC. Vanwege onze specialisatie in houtbewerking regio Blankenberge zijn we de geschikte partner voor carports & terrasoverkappingen, volledig volgens uw budget & wensen.

Wilt u graag weten wat de prijs zou zijn voor een carport voor uw woning in Blankenberge? 

Overkappingen Blankenberge:

Graag een afspraak maken regio Blankenberge voor een terrasoverkapping of carport op maat?